Idrætscentre

Hårdføre og vandfaste skabe til idrætscentre

Omklædningsskabe og skillevægge fra Torring A/S er fremstillet af kompaktlaminat, som er vandfast, smudsafvisende, stødsikkert og stort set ridsefri. Det gør dem særdeles velegnede til omklædningsrum i idrætscentre, hvor høj luftfugtighed, frustrerede atleter og hårdhændet behandling sætter materialerne på en hård prøve.

Låsesystemer der giver adgang til mere

Alle vores skabsløsninger kan leveres med avancerede elektroniske låsesystemer, der kan kombineres med et billet- og administrationssystem. Hver gæst får et armbånd, en nøglering eller et kort med indbygget chip, der både låser skabet op giver adgang til øvrige ydelser, der er tilkøbt – fx fitnesslokaler, wellnessområder, eller køb i cafeteriet.

Nemt at vedligeholde og rengøre

Omklædningsskabe og omklædningskabiner fra Torring A/S er udviklet med minimalt vedligehold og nem rengøring for øje. De er bygget op omkring vores unikke anodiserede aluminiumsprofiler, der ikke korroderer. Skabene tåler højtryksrens og leveres desuden med skrå top, så de er nemme at støve af. På den måde fremstår jeres omklædningsfaciliteter pæne og indbydende år efter år.

Hele vores produktsortiment kan tilpasses til jeres behov. Start med at udforske det udvalg, der passer jer bedst, eller tag kontakt til vores team for at kickstarte jeres projekt.

Fordele

  • Fremstillet i kompaktlaminat
  • Rengøringsvenlige - tåler højtryksrens
  • Mulighed for elektroniske låsesystemer/adgangskontrol