Uddannelse

Skabsløsninger der gør administrationen nemmere på uddannelsesinstitutioner

I Torring A/S har vi udviklet et skab til uddannelsesinstitutioner, hvor den studerendes mobiltelefon eller studiekort fungerer som nøgle til skabet. Så er det slut med besværet med knækkede eller tabte nøgler. Og fordi systemet kan nulstilles fra centralt hold, bliver starten på det nye studieår også nemmere. I kan tildele de studerende bestemte skabe, eller de kan vælge selv mellem de ledige. Der kan også tilføjes udløbsdato, alarmer og meget mere.

Pæne og indbydende år efter år

Skabsløsninger fra Torring A/S er fremstillet i kompaktlaminat. Kompaktlaminat er ridsefrit og meget modstandsdygtigt overfor knubs og vandalisme. Skabene er bygget op omkring vores unikke aluminiumsprofiler, som hængslerne er en integreret og solid del af. Skabene kræver et minimum af vedligehold og er nemmet at rengøre, så de fremstår pæne og indbydende år efter år.

Hele vores produktsortiment kan tilpasses til jeres behov. Start med at udforske det udvalg, der passer jer bedst, eller tag kontakt til vores team for at kickstarte jeres projekt.